Džavadov astus alles hiljuti üles Xplosionil ning sai seal hakkama õhtu ilusaima nokaudiga, lüües oimetuks inglase Tommy Kingi. Ka Kibus osales samal õhtul ning alistas kindlalt Lukasz Rambalski.

Nr.1 Fight Show’l Kibus ja Džavadov aga jalgadega üksteist lööma ei hakka, vaid peavad hoopis poksimatši.

“Otsustasime teha poksimatši, kuna tuli selline pakkumine. Me mõlemad oleme võitlejad ning armastame väljakutseid. Tean, et Zauril on minuga sarnane suhtumine: et olla parim, pead võitma parimaid. Oleme teineteist pikalt kõrvalt jälginud, teades, et üks hetk meie teed ristuvad taas. Nüüd on see aeg käes. Seekord poksireeglid, järgmine kord, kes teab. Kindlasti kohtume ringis veel, hoolimata selle matši tulemusest,” rääkis Kibus enne duelli.

Kibus on karjääri jooksul pidanud 72 profimatši taipoksis ja K-1s. Poksis kogemusi veel nii palju pole – tema jaoks saab tegemist olema karjääri neljanda matšiga (hetkel kirjas 2 võitu ja viik), Džavadovile ametlikult esimesega: “See, kuidas ennast poksiringis tunnen, selgub ringis. Trenni teen pidevalt ja arengut tunnen ka. Hoolimata võistlusreeglitest on poksitreeningud regulaarsed ning kuuluvad põhiettevalmistuse juurde.”

Hoolimata sellest, Džavadovil on tegemist debüüdiga, Kibus vastast ei alahinda: “Vaadates Zauri viimaseid matše on näha, et mehel löögi- ja noaudijõudu on. Kindlasti ei alahinda ma tema poksioskusi. Suhtun matši väga tõsiselt, minu jaoks on see võistlus väga tähtis, annan endast parima ja lähen võitma.”

Tutvu lähemalt üritusega siin.