Oleinik on karjääri jooksul pidanud 43 matši ning võitnud neist tervelt 38. Mees on olnud võidukas nii King of Kingsi kui ka Tatnefti võitlussarjades ning paneb Tondirabas vigastuspausilt naasva Vorovski tõsiselt proovile.

Vorovski naaseb nimelt viiekuuliselt võistluspausilt, kuna sai Eestis toimunud King of Kingsi etapil vigastada, kui alistas äärmiselt tasavägises matšis Igor Ljapini. Samast mehest on möödunud aastal üle olnud ka Oleinik.

Vorovski, kes karjääri jooksul treeninud kikkpoksi legendi Ramon Dekkersi käe all, võib Tondirabas siiski midagi ajaloolist korda saata – nimelt pole Oleinikut kunagi nokauteeritud. Võrovski, kes kuulub oma kaalukategoorias maailma paremate sekka, on selleks kindlasti võimeline.

Lisaks Vorovskile teevad detsembris täismaja publiku saali toonud üritusel kaasa ka kohalikud tipud Mirkko Moisar, Edvin Erik Kibus, Alik Tseiko, Ott Remmer ja Rustam Gurbanov.

Moisar, kes viimasel ajal ühe enam profipoksimaailma sisenemas, peab oma karjääri kuuenda matši. Hetkel on mehel kirjas neli võitu ja kaotus.

Vastased tulevad Eesti parimatele võitlejatele Hispaaniast, Kreekast, Ukrainast, Venemaalt, Valgevenest ja Lätist.

Lätist astub seejuures ringi Euroopa meister Zaur Džavadov, kes lõi 9. aprillil Saku Suurhallis toimunud Xplosionil teadvusetuks inglase Tommy Kingi.

Kokku viiakse reedesel päeval läbi 8 võitlusmatši. Piletid müügilpiletilevis.